Hogyan is kezdődött a mi történetünk?

A Lápoldal Kft már 2008. évi alapításának pillanatában is több, mint 1,5 évtizedes múlttal rendelkezett az alapítók szakmai tapasztalatát, kapcsolatait és minőségről szóló elkötelezettségét illetően.

A családi cégcsoport másik vállalkozása ugyanis, a Budavíz Kft már 1990 óta tevékenykedik. Ez idő alatt hírnevet és elismerést szerzett magának a minőségi közmű-kivitelezési munkáival.

Mára a Lápoldal Kft lett a családi cégcsoport legmeghatározóbb vállalkozása, ami kiegészítve az agrár-tevékenységgel új üzletágakban is megvetette a lábát a hazai piacokon.

Így a mélyépítés, közműépítés (csatorna, víz) mellett az agrárium területén is fontos szerepet tölt be, valamint új céljai között szerepel a kereskedelmi tevékenység is, mely minőségi munkaruházatra, jelzőszalagokra és vágókorongokra terjed ki.

 

Miért választottuk a Lápoldal nevet?img

 

Fontosak a gyökereink. Családunk története pedig a békés megyei Lápoldal térségbe, a csendes és barátságos, egykori tanyavilágba nyúlik vissza.

Szerettük volna megőrizni ennek a helynek szellemét ezért tovább örökítettük a cég nevében.

Azt a hangulatot, életérzést képviseljük, ami a becsületességről, a munka szeretetéről, a gondosságról, az emberi elkötelezettségről szól. Ezt a hitvallást hordozzuk cégcsoportunk minden vállalkozásában!

 

Minek köszönhetjük megrendelőink bizalmát?

 

  • Fontosak számunkra a megrendelőink igényei.
  • Fontos a tisztaság és gondosság, melyet munkánk során tanúsíthatunk.
  • Fontos, hogy kivitelezéseink hosszú évtizedekre szolgálják a célt, melyre hivatottak.
  • Fontos, hogy ne romoljon el, ne hibásodjon meg, amit kezeink közül kiadunk.
  • Fontos a hivatalos dokumentáció, az írásbeliség, a fotókkal történő nyomon követés és archiválás
  • Fontos számunkra az Ön elégedettsége és az, hogy meggyőződhessen korrektségünkben.

 

A Lápoldal Kft tehát komplett megoldást nyújt az Ön elvárásai és igényei szerint a közműépítésben a tervezéstől, engedélyezésen át egészen a kész kivitelezésig. Garanciákkal adjuk át Önnek a kész állapotot!

Telephelyeink Budapesten, Okányban (Békés megye) és Halásztelken vannak. Működésünk országos.

Ismerje meg referenciáinkat szolgáltatásainkat alaposabban honlapunkon!

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot most, és kérje ajánlatunkat, vagy tegye fel kérdéseit! Készséggel állunk rendelkezésére!

Comments are closed