Tevékenységeink, szolgáltatásaink

Cégünk alapvetően a mélyépítés, közműépítés (csatorna, víz) piacán tevékenykedik. E mellett az agrárium területén is fontos szerepet tölt be.  Egyre jelentősebb az új ágazatunk: a kereskedelmi tevékenység is, mely minőségi munkaruházattal, jelzőszalagokkal és vágókorongokkal foglalkozik.

 

A mélyépítés, közműépítés – védjegyünk a minőség!

 

Minden mélyépítési munka, és közműépítés (csatornaépítés, csapadékvíz-elvezetés, szennyvíz-elvezetés valamint vízvezeték-építés,azon belül: ivóvíz-vezeték és tűzivíz-vezeték kiépítése) számunkra csak minőségi, hivatalosan dokumentált, ellenőrzött módon és a szakmai előírások betartásával valósulhat meg.

Számunkra fontos, hogy Ön hosszabb távon is elégedett legyen! Munkáinkat több évtizedre nyújtjuk át Önnek.

Vállaljuk a tervezéstől, az engedélyeztetéseken át egészen a minőségi, tartós kivitelezést, vagy komplett munkafolyamatokat tartunk kézben. Munkatársaink képzettek és lelkiismeretesek. A cégnév bennünket kötelez!

Ha közműépítésre: csatornázásra, vízvezeték kiépítésére van szüksége, keressen bennünket!

Megbízható partnerei leszünk, legyen szó lakossági megbízásról, vagy nagyobb volumenű intézményi vagy nagyvállalati megbízásról!

 

Agrárium – agrártevékenység

 

A Lápoldal Kft tevékenysége néhány éve kibővült az agrártevékenységgel is, melybe mind a növénytermesztés, mind az állattenyésztés beletartozik. Ezt a tevékenységet Békés megyében, a Lápoldalon, a tanyavilág körüli földeken végezzük egyre nagyobb elismertséggel és sikerrel.

 

Ismerje meg referenciáinkat szolgáltatásainkat alaposabban honlapunkon!

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot most, és kérje ajánlatunkat, vagy tegye fel kérdéseit! Készséggel állunk rendelkezésére!

Comments are closed